Spar på energien

Udgifterne til el og varme vejer tungt i de fleste husholdningsbudgetter. Så for mange boligejere er det en god investering, at få energioptimeret boligen.

Et energioptimeret facadesystem giver op til 30% lavere udgift til varme og el. Med et parcelhus på 130 kvadratmeter, svarer det typisk til en besparelse på mellem 4.000 og 6.000 kr. om året. For ikke at tale om den værdiforøgelse du giver boligen.

Med et facadesystem undgår du kuldebroer, fugtigt indeklima og skimmelsvamp. Den ekstra isolering gør ikke de indvendige rum mindre, og renoveringsarbejdet foregår kun på ydersiden af huset, så din hverdag ikke bliver forstyrret af arbejdet.

Et facadesystem fås i mange forskellige farver. Så hvis du vil se det som en mulighed for at ændre din boligs udseende, så er det stort set kun fantasien, der sætter grænserne.

Har du brug for en mindre omfattende energioptimering, kan vi også hjælpe med det. Start med at bestille et gratis energitjek. Så ser vi på mulighederne.

Uanset om du har brug for en nybygning, ombygning, tilbygning, et badeværelse, energirenovering, en renoveringsarbejde eller mindre reparationsopgaver, så løser vi opgaven. Og det har vi gjort siden 1969.

Klimahåndværkeren i Helsingør

diplom murerLemmy Hinrichsen har modtaget et klimahåndværker-diplom fra Helsingør Kommune efter at have gennemgået et 30 timers forløb i klimarenovering.

Undervisningen er foretaget af instruktør fra Videncenter for Energibesparelser i Bygninger, Teknologisk Institut, SBI, Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur, Center for Bygningsbevaring i Rådvad, Helsingør Kommune, PKE Consult og Erhvervsskolen Nordsjælland.